Cz En 

Pro Export Plus

Měna:
Nákupní košík Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.
Nákupní košík je prázdný.
Celková cena vč. DPH:
0,00 Kč
Objednat

Zásady ochrany soukromí

(souhlas a podmínky zasílání obchodních a jiných obdobných sdělení)


Zaškrtnutím políčka "souhlasím" a odesláním tohoto souhlasu, uděluje adresát, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním zde poskytnutého elektronického kontaktu a využitím těchto údajů společností Pro Export Plus, spol. s r. o., se sídlem: Moskevská 63, 101 00 Praha 10, k zařazení do databáze za účelem zasílání novinek a obchodních sdělení společnosti a jejích partnerů, prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona 480/2004 Sb.
Přihlášením k odběru vyjadřuje adresát svůj výslovný souhlas s podmínkami zasílání a současně uděluje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění odesílateli:

1. souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu uvedeném v kontaktním formuláři, pro marketingové účely poskytovatele, tj. zasílání informací o pořádaných akcích, nabídka výrobků (zejména periodických a knižních publikací), služeb a informace o dalších aktivitách odesílatele, a dále se zasíláním obchodních sdělení třetích stran,

2. souhlas se zasíláním obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, v platném znění, a to na dobu neurčitou.

3. souhlas se zpracováním cookies pro účely personalizace obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Souhlas se zpracováním cookies můžete kdykoliv odvolat zasláním požadavku na email adresu proexport@proexport.cz.


Více informací o cookies a důvodech jejich využití:

https://www.google.com/policies/technologies/cookies/
https://www.google.com/policies/technologies/types/
https://www.google.com/policies/privacy/
https://www.google.com/policies/technologies/ads/


Udělení souhlasu je dobrovolné. Poskytovatel je oprávněn k těmto osobním údajům přiřazovat i další adresátovy osobní údaje. Adresát má právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to aktivací odkazu v zápatí každého takového sdělení, písemnou formou na adresu sídla poskytovatele, nebo též formou písemného sdělení na e-mailovou adresu poskytovatele. Adresát má dle § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, zejména právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají a právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich likvidaci, jakož i právo na omluvu, peněžní zadostiučinění nebo peněžitou náhradu, bylo-li jednáním poskytovatele porušeno právo subjektu údajů na lidskou důstojnost, osobní čest, dobrou pověst či právo na ochranu jména.